- VILLA RAKALJ -


PRODANO!!!

Tehnički podaci
Površina 3.284 m2
Naselje / zona Rakalj
Grad / općina Marčana
Namjena Kuća za odmor
Vlasništvo Terra Mediterranea d.d
Opis
U naselju Rakalj koje se smjestilo na istočnoj obali Istre u neposrednoj blizini Raškog zaljeva prodaje se ovo jedinstveno zemljište sa projektom luksuzne vile za odmor. Samo zemljište nalazi se na rubnom dijelu naselja udaljeno od morske obale 1 km. Zemljište je pravokutnog oblika dimenzije cca 25x132m. Prema prostorno planskoj dokumentaciji dio zemljišta na kojem je predviđena gradnja ove luksuzne vile jedini je dio građevinskog područja na toj mikro lokaciji. Uzevši u obzir tu činjenicu i samu ljepotu mikro lokacije, vrhunski arhitektonski dizajn i kvalitetu izrade, realizacija ovog projekta obećava vrhunsku turističku investiciju.
Prilikom izrade idejnog projekta u kojem su sudjelovali vrhunski dizajneri i projektanti zajedno sa stručnim agencijama za iznajmljivanje luksuznih turističkih objekata, vodilo se računa o svim parametrima koji su bitni za namjenu takvog objekta. Objekt može u konačnosti vlasniku služiti kao vrhunska rezidencija za odmor na iznimnoj lokaciji ili luksuzna vila za turističku namjenu koja može imati izuzetno dobru turističku popunjenost tokom cijele godine.
Predmet kupoprodaje je uređeno zemljište sa projektnom dokumentacijom (lokacijska dozvola). U dogovoru sa investitorom postoji mogućnost izmjene projekta te izgradnje objekta po modelu ključ u ruke.